محل تبلیغات شما

اسفناج

اسفناج یک غذای فوق العاده است. این ماده با مواد مغذی موجود در یک بسته کم کالری بارگذاری می شود. سبزیجات تیره و برگ مانند اسفناج برای سلامتی پوست ، مو و استخوان اهمیت دارد. آنها همچنین پروتئین ، آهن ، ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کنند. از مزایای سلامتی احتمالی مصرف اسفناج می توان به بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت ، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبود سلامت استخوان ها و همچنین تهیه مواد معدنی و ویتامین ها اشاره کرد که می تواند طیف های مختلفی را فراهم کند . اسفناج در طول تاریخ توسط فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است ، به ویژه در غذاهای مدیترانه ای ، خاورمیانه ، و جنوب شرقی-آسیا. می توان آن را به راحتی در هر رژیم غذایی گنجانید ، زیرا تهیه آن ارزان و آسان است.

طبق آمار وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) ، یک وعده 100 گرم اسفناج حاوی 28.1 میکروگرم ویتامین C ، 34 درصد از توصیه های روزانه است. انواع مختلفی شامل اسفناج ساویو ، اسفناج مسطح و اسفناج نیمه Savoy است. اسفناج را می توان به عنوان یک عنصر به بسیاری از ظروف اضافه کرد و یا به صورت خام پخته یا سرو کرد.

 

تغذیه

اسفناج یک سبزی با برگ سبز است که از نظر مواد مغذی سرشار است و کالری کمی دارد.

یک فنجان اسفناج خام حاوی:

  • 7 کالری
  • 0.86 گرم (گرم) پروتئین
  • 30 میلی گرم (میلی گرم) کلسیم
  • 0.81 گرم آهن
  • 24 میلی گرم منیزیم
  • 167 میلی گرم پتاسیم
  • 2،813 واحد بین المللی (IU) ویتامین A
  • 58 میکروگرم فولات

اسفناج همچنین حاوی ویتامین K ، فیبر ، فسفر و تیامین است. بیشتر کالری موجود در اسفناج از پروتئین و کربوهیدرات ها تامین می شود.

آهن

کمبود آهن در رژیم غذایی می تواند بر میزان مصرف انرژی بدن تأثیر بگذارد. اسفناج منبع عالی آهن است. برای بهبود جذب ، حتماً غذاهای سرشار از ویتامین C مانند مرکبات را با آهن گیاهان مانند اسفناج ترکیب کنید.

کلسیم

اسفناج حاوی تقریباً 250 میلی گرم کلسیم در هر فنجان است. با این حال ، نسبت به کلسیم به دست آمده از منابع لبنی به راحتی جذب می شود. اسفناج دارای مقدار زیادی اگزالات است که به کلسیم متصل می شود. این کار استفاده از بدن ما را دشوار می کند. 

منیزیم

اسفناج همچنین یکی از بهترین منابع منیزیم در رژیم غذایی است که برای متابولیسم انرژی ، حفظ عملکرد عضلات و عصب ، ریتم منظم قلب ، سیستم ایمنی سالم و حفظ فشار خون ضروری است. منیزیم همچنین در صدها واکنش بیوشیمیایی دیگر که در بدن رخ می دهد ، نقش دارد. (1)

 

فواید اسفناج

اسفناج دارای مزایای سلامتی زیر است:

مدیریت دیابت

اسفناج را به صورت خام یا پخته شده سرو کنید. اسفناج حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به آلفا لیپوئیک اسید است که نشان داده شده باعث کاهش سطح گلوکز ، افزایش حساسیت به انسولین و جلوگیری از تغییرات اکسیداتیو ناشی از استرس در بیماران مبتلا به دیابت می شود. مطالعات انجام شده در مورد اسید آلفا لیپوئیک نیز در کاهش نوروپاتی محیطی و نوروپاتی اتونوم در افراد دیابتی نشان داده است. با این حال ، اکثر مطالعات از آلفا لیپوئیک داخل وریدی استفاده کرده اند ، و مشخص نیست که آیا مکمل خوراکی می تواند همان مزایا را ایجاد کند.

پیشگیری از سرطان

اسفناج و سایر سبزیجات سبز حاوی کلروفیل هستند. مطالعات متعددی ، از جمله این مطالعه سال 2013 بر روی 12000 حیوان انجام شده است ، نشان داده است که کلروفیل در جلوگیری از اثرات سرطان زا آمین های هتروسیکلیک موثر است. اینها هنگام کباب کردن مواد غذایی در دمای بالا تولید می شوند. این می تواند به جلوگیری از رشد سرطان کمک کند.

         

استرس اکسیداتیو

رادیکال های آزاد محصولاتی متابولیسم هستند. آنها می توانند باعث ایجاد استرس اکسیداتیو شوند ، که باعث تسریع در پیری می شود و خطر ابتلا به سرطان و دیابت را افزایش می دهد . با این حال ، اسفناج حاوی آنتی اکسیدان است ، که با استرس اکسیداتیو مبارزه می کند و به کاهش آسیب های ناشی از آن کمک می کند. یک مطالعه در هشت فرد سالم نشان داد که اسفناج به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو کمک می کند. اگرچه این مطالعه بسیار اندک بود ، اما یافته های آن توسط تحقیقات دیگر حیوانات و انسان ها مورد حمایت قرار گرفته است.محققان بر این باورند که اسفناج می تواند در بارداری سالم نیز نقش موثری داشته باشد . 

سلامتی چشم

اسفناج سرشار از زایاگزانتین و لوتئین است که کاروتنوئیدها مسئول رنگ در بعضی از سبزیجات هستند. چشم های انسان همچنین حاوی مقادیر زیادی از این رنگدانه ها است که از چشمان شما در برابر صدمات ناشی از نور خورشید محافظت می کند. علاوه بر این ، مطالعات متعددی نشان می دهد که زایاگزانتین و لوتئین برای جلوگیری از انحطاط ماکولا و آب مروارید ، که علل عمده نابینایی هستند کار می کنند . این ترکیبات حتی ممکن است قادر به خنثی کردن آسیب های موجود باشند .(2)

فشار خون

اسفناج حاوی مقادیر زیادی نیترات است ، که نشان داده شده است به میانه فشار خون کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد . یک مطالعه در 27 نفر نشان داد که خوردن اسفناج به طور موثری باعث کاهش فشار خون می شود. چندین مطالعه دیگر اثرات مشابهی را مشاهده کردند ، نشان می دهد که اسفناج سلامت قلب را تقویت می کند.

فواید اسفناج

خطرات جانبی اسفناج

اسفناج به طور کلی بسیار سالم تلقی می شود. اما ممکن است در برخی از افراد عوارض جانبی ایجاد کند و سبب آلرژی های گوناگون نیز شود .

 

  • سنگ کلیه

سنگ کلیه در اثر ایجاد اسید و نمک معدنی ایجاد می شود. رایج ترین نوع آن سنگ های کلسیم است که از اگزالات کلسیم تشکیل شده است. اسفناج هم از نظر کلسیم و هم اگزالات زیاد است ، بنابراین افرادی که در معرض خطر سنگ کلیه هستند ، باید میزان مصرف خود را محدود کنند .

  • ه شدن خون

اسفناج سرشار از ویتامین K1 است که به چندین عملکرد در بدن شما کمک می کند اما بیشتر به دلیل نقش آن در ه شدن خون شناخته شده است. به همین ترتیب ، می تواند با داروهای رقیق کننده خون اختلال ایجاد کند. افرادی که رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند ، باید قبل از خوردن مقادیر زیادی اسفناج ، با پزشک معالج خود م کنند .

فواید سلامتی و ارزش غذایی اسفناج

تمام آنچه را که شما باید درباره آنفولانزا بدانید

آنچه باید در مورد سلامتی اکالیپتوس بدانید

، ,اسفناج ,کند ,های ,حاوی ,نشان ,می شود ,است که ,می کند ,می تواند ,میلی گرم ,حاوی مقادیر زیادی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

" شاهکارهای شعر نو پارسی" کتابخانه عمومی شهید مفتح هفشجان